SPENÓT TEJSZÍNNEL 400G

Első ízlelésre szerelem! A frissen betakarított spenót és a tejszínes krém kettőse szerecsendióval ízesítve, szívporciókban lefagyasztva, mely megkönnyíti az adagolást. Csak annyit vegyen ki a hűtődből, amit megeszik!

ÉRTÉKELÉS (2)
Értékeld ezt a terméket
kb. 8 perc.
Kiszerelés 400 g
49
kcal

100g-ra jutó

SPENÓT TEJSZÍNNEL 400G

ÖSSZETEVŐK

  • spenót 60% (a FRoSTA termőföldjeiről)
  • ivóvíz
  • TEJSZÍN 9%
  • napraforgó olaj (első sajtolásból, nem kémiailag kivont)
  • BÚZALISZT
  • rizskeményítő
  • étkezési só
  • cukor
  • szerencsendió
  • feketebors

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Kalóriaérték 203 kJ / 49 kcal
Zsír 3,2 g
Telített zsírsav: 0,8 g
Szénhidrát 2,2 g
Cukor: 0,6 g
Protein 2,0 g
0,95 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Főzőedényben: Tegye a doboztartalmát az edénybe. Főzze közepes hőfokon, gyakran kevergetve kb. 15 percig.

 

Mikrohullámú sütőben: Tegye a doboz tartalmát egy mikrohullámú sütőben használatos edénybe. Fedje le és melegítse 850 W-on kb. 8 percen keresztül, majd jól keverje át.

 

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK