XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Sajtos-spenótos töltelékes palacsinta.

Nincs ötlete egy sós reggelire? Próbálja ki a receptünket palacsintára gazdag és krémes sajtos-spenótos töltelékkel! Nehézségi szint: könnyű Kalóriatartalom: 700 kcal

30 perc
kiszerelés: 10
Elkészítés
Összetevők
1
csomag FRoSTA Spenót tejszínnel
220 g
búzaliszt
4
tojás
1
teáskanál cukor
380 ml
tej
3
evőkanál olvasztott vaj
1
gerezd fokhagyma
1
kis hagyma
200 g
görög feta sajt
200 g
darabos túró
0.25
teáskanál őrölt szerecsendió
2
evőkanál repceolaj
bors
  1. Keverd össze egy tálban a tejet, az olvasztott vajat és a tojásokat.
  2. Add hozzá a száraz hozzávalókat: lisztet, cukrot, sót, és keverd össze, hogy a tészta ne legyen csomós.
  3. Jól melegítsd fel a tapadásmentes serpenyőt, és adagold rá a tésztát. Egyenletesen terítsd el a masszát a serpenyő alján, és süss vékony palacsintákat aranybarnára mindkét oldalról.
  4. Töltelék: Aprítsd fel finomra a hagymát, és pirítsd meg forró olajon. Add hozzá a fokhagymát fokhagyma présen átnyomva, valamint a FRoSTA Spenót tejszínnel terméket, és süsd, amíg krémes és puha lesz. Vedd le a tűzről.
  5. Keverd össze a tölteléket morzsolt fetával és túróval. Ízlés szerint fűszerezd szerecsendióval, sóval és borssal.
  6. Tegyél egy adag tölteléket minden korábban megsütött palacsintára. Tálald azonnal vagy melegítsd újra a serpenyőben. ÉS KÉSZ!