XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Spenótos palacsinták paradicsomos salsával.

Finom és tápláló spenótos palacsinták, aromás paradicsomsalsával tálalva - tökéletes ízkombináció minden alkalomra. Nehézségi szint: könnyű Kalória: 250 kcal adagonként

30 perc
kiszerelés: 5
Elkészítés
Összetevők
4
porció szív alakú FRoSTA Spenót tejszínnel
250 ml
tej
200 g
sajt
150 g
búzaliszt
3
paradicsom
2
tojást
1
piros hagyma
2
evőkanál olaj
szárított bazsalikom
bors
  1. A FRoSTA tejszínes spenótot melegítsd fel a serpenyőben,  majdhagyd kihűlni és turmixold össze a tejjel.
  2. Add hozzá a tojást, lisztet, egy csipet sót, és keverd sima tésztává.
  3. Süss ki a palacsintát az olajban.
  4. A paradicsomot és a hagymát vágd apró kockákra, ízesítsd sóval, borssal és bazsalikommal.
  5. Tedd a palacsintákra a paradicsomos szószt, majd szórd meg sajttal és tekerd fel.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.