XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

100% természetes íz.

A FRoSTA TERMÉKEK MESTERSÉGES ADALÉKANYAGTÓL MENTESEK:

• Mesterséges ízfokozókat nem tartalmaznak,

• Élelmiszer-színezékektől mentesek,

• Mesterséges aromákat nem tartalmaznak.

2003 ÓTA

100% természetes íz program.

Mit jelent a „100% természetes íz” programunk? Csupa jót! Hiszen se a már kész ételeink, sem az alapanyagaink nem tartalmaznak adalékanyagokat. Hogy csak pár példát említsünk a sokból: csomósodásgátló anyag nélküli sót, színezékmentes vajat és kémiailag nem módosított keményítőt használunk.

Termékeink nem lennének ilyen kiváló minőségűek, megbízható beszállítóink nélkül, akikkel a kapcsolatunk már hosszú távra tekint vissza. Tisztában vannak magas szintű minőségi elvárásainkkal, melyek betartását megköveteljük. Értjük egymás nyelvét: nyugodt szívvel tárjuk fel a származását az összes alapanyagunknak, köszönve a valódi bizalmon alapuló együttműködésnek és a rendszeres minőség-ellenőrzésnek.

„100% természetes íz” programunk bevezetése óta a fenntartható fejlődés alapérték számunkra.

ISMERJ MEG MINDEN ÖSSZETEVŐT!

A FRoSTA csomagoláson a termék minden összetevőjét megtalálod. Sok gyártó előszeretettel használ olyan általános kifejezéseket, mint például a „gyógynövények” vagy a „fűszerek”. Ez ugyan a jogszabályoknak megfelel, mi mégsem szeretünk homályosan fogalmazni. Büszkék vagyunk termékeink összetevőire, ezért szívesen beszélünk róluk részletesen.

TÖBBET SZERETNÉNK MUTATNI.

Nyílt lapokkal játszunk. Annak ellenére, hogy az élelmiszerek jelölésére vonatkozó jogszabályok szerint nem szükséges feltüntetni a csomagoláson azokat az összetevőket, amelyeknek nincs technológiai jelentősége, mi mégis bátran feltüntetjük az összes alapanyagunkról.

MI A RÁADÁS?

Természetünknél fogva őszinték vagyunk. Ezért aztán az összetevők listáján túl olyan dolgokról is szívesen tájékoztatunk téged, hogy pl. a kedvenc borsónk a FRoSTA saját termőföldjeiről származik, vagy hogy a felhasznált fűszernövényeket közvetlenül a betakarítás után, még frissen lefagyasztjuk.