FOKHAGYMA
A közkedvelt fokhagymát sok FRoSTA étel készítésénél használjuk. Nemcsak kiváló ízt és illatot kölcsönöz az ételeknek, hanem természetes módon fokozza a többi összetevő zamatát is.
![](https://www.frosta.hu/wp-content/uploads/sites/5/2021/05/Knoblauch_v1-e1604499869546-550x550-1-60x60.jpg 60w, https://www.frosta.hu/wp-content/uploads/sites/5/2021/05/Knoblauch_v1-e1604499869546-550x550-1-300x300.jpg 300w, https://www.frosta.hu/wp-content/uploads/sites/5/2021/05/Knoblauch_v1-e1604499869546-550x550-1-430x430.jpg 430w, https://www.frosta.hu/wp-content/uploads/sites/5/2021/05/Knoblauch_v1-e1604499869546-550x550-1.jpg 550w)
TERMÉSZETES ÍZ
Friss fokhagyma, por helyett
A FRoSTA csak friss fokhagymagerezdet használ, elkerülve az élelmiszeriparban gyakori fokhagymaport. A fokhagymagerezdet közvetlenül gyártás előtt vágjuk fel és adjuk hozzá az ételhez, ezért a FRoSTA fokhagyma megőrzi eredeti, intenzív ízét.