SPENÓTOS BURGER BAZSALIKOMMAL
Növényi burger spenótból és burgonyából, fokhagymával, bazsalikommal finoman ízesítve.

kcal
100g-ra jutó
Növényi burger spenótból és burgonyából, fokhagymával, bazsalikommal finoman ízesítve.
100g-ra jutó
Energia: | 684 kJ / 163 kcal |
Zsír: | 5,6 g |
- ebből telített zsírsavak: | 0,7 g |
Szénhidrát: | 22,1 g |
- ebből cukrok: | 1,8 g |
Fehérje: | 4,7 g |
Só: | 1,24 g |
Gyorsfagyasztott termék.
Nem használunk adalékanyagokat!
A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.
Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!
A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!
Sütőben:
Melegítse elő a sütőt 230°C-ra. Helyezze bele a burgereket egy tepsibe (használhat sütőpapírt), majd süsse 15 percig (légkeveréssel 14 percig).
Serpenyőben:
Forrósítson fel 100 ml olajat egy közepes nagyságú serpenyőben. Süsse a fagyasztott burgereket közepes hőmérsékleten kb. 8-10 percig, időközben forgassa meg őket.
A már felengedett terméket újra lefagyasztani tilos!