BAZSALIKOM

Hányféle felhasználási módját ismerjük? Számtalan! A FRoSTA földjeiről való betakarítás után azonnal felaprítva és lefagyasztva a bazsalikomunk megtartja egyedi illatát és ízét. Önnek már csak meg kell fűszereznie a spagettit. Vagy a paradicsomszószt. Esetleg a pestót. Vagy a rizottót...

ÉRTÉKELÉS (1)
Értékeld ezt a terméket
Kiszerelés 75 g
39
kcal

100g-ra jutó

BAZSALIKOM

ÖSSZETEVŐK

  • bazsalikom

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Energia: 162 kJ / 39 kcal
Zsír: 0,8 g
telített zsírsav 0,2 g
Szénhidrát: 3,5 g
cukor 2,6 g
Protein: 2,9 g
Só: 0,02 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Vegye ki a csomagolást a fagyasztóból, kiskanállal szedje ki a szükséges adagot, majd a maradékot tegye vissza a fagyasztóba.

 

 

 

 

 

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK