LAZAC FILÉ

Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvend a norvég tenyésztett lazac, mi viszont vadlazacot ajánlunk Önnek. Ez a hal vadon él, s mivel apró tengeri rákokkal táplálkozik, ezért húsának színe vöröses-rózsaszínes, vagyis nem olyan szürkésfehér színű, mint tenyésztett társáé, akit nyilvánvalóan nem apró rákokkal etetnek. A FRoSTA lazaca, mely az MSC fenntartható halászat tanúsítványával kitüntetett, tökéletes ajánlat az igényes fogyasztók számára.

ÉRTÉKELÉS (4)
Értékeld ezt a terméket
kb. 9 perc.
Kiszerelés 200 g
83
kcal

100g-ra jutó

LAZAC FILÉ

ÖSSZETEVŐK

  • LAZACfilé (MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból)

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Kalóriaérték 351 kJ / 83 kcal
Zsír 1,4 g
Telített zsírsav: 0,3 g
Szénhidrát 0,0 g
Cukor: 0,0 g
Protein 17,6 g
0,38 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítés a serpenyőben

Vegye ki a filéket a fóliából. A fagyasztott filéket öblítse le friss, folyó víz alatt, majd szárítsa meg papír törlőkendővel. Forrósítson fel 5 kanál olajat. A filéket közepes hőfokon időnként megforgatva 9 percig süsse.


Elkészítés a sütőben

Melegítse elő a sütőt 180 °C-ra. A fagyasztott filéket vegye ki a fóliából és helyezze a tepsibe (használhat sütőpapírt). Körülbelül 20 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 17 percig).

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Hal