Készíts egy különleges ételt a mi receptünk alapján, ami egy szaftos lazac finom spenót-gomba mártásban, ahol a hal íze tökéletesen harmonizál az aromás mártással. Nehézségi szint: könnyű Kalória: 825 kcal adagonként
Egy serpenyőben hevíts fel 2 evőkanál olajat, és pirítsd meg a szeletekre vágott hagymát és a szeletekre vágott gombát. Süsd két percig, időnként kevergetve.
Add hozzá a FRoSTA leveles spenótot, és melegítsd közepes hőmérsékleten, amíg megpuhul.
Öntsd hozzá a fehérbort, és forrald fel, hogy elpárologjon az alkohol.
Öntsd hozzá a tejszínt, és főzd néhány percig, amíg kissé besűrűsödik. Ízlés szerint fűszerezd a mártást.
Ízesítsd a lazacot sóval és borssal, majd süsd meg a maradék 2 evőkanál olaj és a vaj keverékén, amíg aranybarna nem lesz.
Tálaláskor helyezz egy adag mártást a tányérra, és tedd rá a sült lazacot. Szórj rá frissen őrölt borsot.