XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Spenótos sós gofri.

Próbáld ki a saját készítésű spenótos sós gofri receptünket - a gofrik puhaságának és a spenót finom ízének ötvözete, amely feldobja a reggelidet! Nehézségi szint: könnyű Kalória tartalom: 300 kcal adagonként

35 perc
kiszerelés: 6
Elkészítés
Összetevők
130 g
FRoSTA Aprított spenót
220 g
búzaliszt
1
evőkanál cukor
0.25
teáskanál só
1.5
teáskanál sütőpor
240 ml
tej
2
tojás
4
evőkanál olvasztott vaj
50 g
reszelt parmezán
1
csokor petrezselyemzöld
  1. Olvassz fel 1/3 részét a FRoSTA Aprított spenótnak, majd  a felesleges nedvességet öntsd le róla.
  2. Tedd bele egy tálba a petrezselymet, majd öntsd le forró vízzel, azután azonnal szűrd le a vizet és szárítsd meg a petrezselymet.
  3. Egy másik tálba szórd a lisztet, adj hozzá sütőport, reszelt sajtot, sót és cukrot. Keverd össze.
  4. Egy külön tálba öntsd bele a tejet, add hozzá a tojást, az olvasztott vajat, spenótot és petrezselymet. Turmixold simára.
  5. Keverd össze az összes hozzávalót (nedves és száraz) egy tésztává, amíg egyenletes tészta nem lesz belőle. Szükség esetén adj hozzá egy kis tejet. Hagyd állni a kész tésztát 15 percig a hűtőben.
  6. Sütögess gofrikat adagonként egy előre felmelegített gofri sütőben, amíg ropogósak lesznek.
  7. Megjegyzés: Ha a gofrik aranybarnákra sülnek, helyezd őket egy süteményrácsra, hogy levegőhöz jusson és a nedvesség elpárologjon belőlük. Ha szeretnéd őket extra ropogóssá tenni, akkor miután kihűltek, újra melegítheted a gofri sütőben, közvetlenül tálalás előtt.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.