XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Spenótos lenmagos kenyér.

Ismerd meg a saját készítésű spenótos és lenmagos kenyér receptünket - a ropogós kenyér találkozik a meglepően zöld twisttel!

50 perc
kiszerelés: 2
energia: 
8368 kJ  /  2000 kcal
Nehézség: közepes
Elkészítés
Összetevők
150 g
FRoSTA Aprított spenót
180 ml
kefir
1
evőkanál cukor
1
teáskanál só
360 g
búzaliszt
1
teáskanál sütőpor
1
teáskanál szódabikarbóna
1
evőkanál lenmagmag
  1. Hagyd felengedni a FRoSTA Aprított spenótot (150 g) és szűrd le róla a felesleges nedvességet. Turmixold össze a joghurttal egy sima masszává.
  2. Egy tálban keverd össze a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót és a cukrot. Add hozzá a spenótmasszát, majd keverd össze egy kanállal, és gyúrd össze kézzel.
  3. Öntsd a tésztát előre kibélelt sütőformákba (2 db), amiket sütőpapírral béleltél ki. A tetejét szórd meg lenmagmagokkal.
  4. Helyezd a tésztaformákat a 200 ° C-ra előmelegített sütőbe, és süsd körülbelül 25 percig.
  5. A kész kenyeret hagyd kihűlni egy rácsra helyezve.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.