Receptek
Sajtos-zöldséges casserole
Zöldségek kaporral és petrezselyemmel fűszerezve, krémes mozzarellával és gorgonzolával. Egyszerű, finom étel az egész család számára!

- 2
- csomag FRoSTA Serpenyős zöldségek kaporral és petrezselyemmel
- 100 g
- Gorgonzola sajt
- 100 g
- reszelt Mozzarella sajt
- 1.5
- evőkanál vaj
- 1.5
- evőkanál liszt
- 1.5
- csésze tej
- 1
- mogyoró hagyma
- 0.5
- teáskanál szerecsendió
- só
- bors
- Egy kis olajat hevíts egy serpenyőben, add hozzá a felaprított hagymát, és pirítsd 2 percig, majd tedd bele a zöldségeket. Pirítsd 7 percig.
- A zöldségeket tedd át egy tűzálló tálba.
- Olvassz vajat egy lábasban, add hozzá a lisztet, és keverd egy percig habverővel. Folyamatos keverés mellett fokozatosan öntsd hozzá a tejet, és főzd pár percig, amíg besűrűsödik. Add hozzá a 50g mozzarellát és a gorgonzolát, majd keverd össze.
- Öntsd a szószt a zöldségekre, szórd meg a maradék sajttal. Süsd 20 percig 180° C fokon (légkeveréses sütőben).