Receptek
Indiai stílusú curry-s csirke zöldségekkel
Orientális ízutazás Indiába – szaftos csirke, krémes szósz és aromás zöldségek! Tökéletes összhangban! Érdemes elkészíteni!

- 1
- csomag FRoSTA Serpenyős zöldségek petrezselyemmel és kaporral
- 400 g
- csirkemell
- 400 g
- paradicsom sűrítmény
- 200 ml
- kókusztej
- 2
- gerezd fokhagyma
- 1
- hagyma
- fél csésze darált kesudió
- fél teáskanál kurkuma
- fél teáskanál chili por
- fél teáskanál garam masala
- fél teáskanál fekete bors
- só
- koriander
- 2
- evőkanál görög joghurt
- 1
- evőkanál citromlé
- fél teáskanál garam masala
- fél teáskanál chili por
- fél teáskanál kurkuma
- fél teáskanál gyömbér
- só
- bors
- Keverd össze a marinád hozzávalóit majd vágd csíkokra a csirkét, és forgasd a marinádba. Hűtőben pihentesd 1 órán át vagy egész éjszaka.
- Egy serpenyőben hevíts fel 2 evőkanál olajat, add hozzá az apróra vágott fokhagymát és hagymát, és főzd 2 percig. Ezután add hozzá a FRoSTA zöldséget, pirítsd 4 percig, majd add hozzá a csirkét és a fűszereket, és főzd még 6 percig.
- Öntsd hozzá a paradicsom sűrítményt, kókusztejet és a darált kesudiót, és főzd 5 percig.
- Tálald friss korianderrel és kesudióval, rizssel vagy naan kenyérrel.