Receptek
Rakott burgonya zöldségekkel és mozzarellával
Ezúttal a főszerepben a FRoSTA Serpenyős zöldségek olasz stílusban, a krémes tejszín, fokhagyma és olvadós mozzarella. Néhány egyszerű hozzávaló, és az eredmény? Finom, házias étel, tökéletes ebédre vagy vacsorára. Próbáld ki ezt a gyors receptet lépésről lépésre!

60 perc
Adag:
4
Nehézség:
könnyű
Elkészítés
Összetevők
- 1
- csomag FRoSTA Serpenyős zö
- 500 g
- burgonya
- 150 g
- mozzarella
- 200 ml
- 18%-os tejszín
- 1
- gerezd fokhagyma
- 1
- teáskanál szárított oregánó
- só
- bors
- A burgonyát héjában főzd meg, majd miután kihűlt hámozd meg és szeleteld fel.
- Egy felhevített serpenyőben pirítsd meg a FRoSTA Serpenyős zöldségek olasz stílusban keveréket néhány percig, amíg kissé megpuhul.
- Egy hőálló tálban rétegezd az alapanyagokat az alábbi sorrendben:
– burgonyaszeletek,
– megpirított zöldségek,
– mozzarella darabok.
Ismételd a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. - Egy kis tálban keverd össze a tejszínt a fokhagymanyomón áttört fokhagymával, oregánóval, sóval és borssal.
- Egyenletesen öntsd rá a szószt a rakott étel tetejére.
- Tedd az edényt 180°C-ra előmelegített sütőbe, és süsd 25 percig, amíg a rakott burgonya szépen megpirul.
Hozzászólások