XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

CSIRKE

Csirkénk EU-minősítéssel rendelkező vállalatoktól származik, amelyeket rendszeresen ellenőrzünk, hogy megfeleljenek az előírásainknak.

AZ ÁLLATJÓLÉTÉRT

EU-minősítéssel rendelkező vállalatoktól származó csirke

Csirkénket thaiföldi, EU-minősítésű vállalatoktól szerezzük be, és a származási helyről részletes tájékoztatást adunk minden egyes FRoSTA termék csomagolásán. Rendszeresen látogatjuk termelőinket Thaiföldön, hogy a helyszínen újra és újra meggyőződjünk a termék kiváló minőségéről, az állatok megfelelő tenyésztéséről, a feldolgozási folyamatról és az alkalmazottak emberhez méltó munkakörülményeiről. Így biztosítjuk, hogy a folyamat minden eleme megfeleljen a feltételeinknek – a származástól az etetésen és tenyésztésen át egészen a feldolgozásig.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk az állatokkal való megfelelő bánásmódnak, aminek fontos eleme a tartási körülmények javítása. Ezért döntöttünk úgy, hogy 2026-ra minden FRoSTA csirke meg fog felelni az európai Broiler Chicken Initiative (Brojlercsirke Kezdeményezés) követelményeinek, és ennek megvalósításán már ma is dolgozunk. Épp ezért a tenyésztés helyszínén mindig egy független harmadik féllel ellenőriztetjük, hogy a tartási körülmények megfelelnek-e az európai állatjóléti előírásoknak.