HALFALATKÁK

Ínyencfalatok a családi vacsorákhoz! Finom tőkehalfilé falatkák, melyeket a FroSTA ropogós panírja borít. Mondanunk kell, hogy a gyerekek oda vannak érte?

ÉRTÉKELÉS (7)
Értékeld ezt a terméket
kb. 11 perc.
Kiszerelés 240 g
209
kcal

100g-ra jutó

HALFALATKÁK

ÖSSZETEVŐK

  • alaszkai TŐKEHAL filé 60% (Rögtön a kihalászás után a tengeren fagyasztva, MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból)
  • panírmorzsa 22% (BÚZAliszt, élesztő, étkezési só, cukor, fűszerek (paprika, kurkuma), napraforgóolaj)
  • BÚZALISZT
  • napraforgóolaj
  • ivóvíz
  • burgonyakeményítő (nem kémiailag módosított)
  • étkezési só (csomósodástgátló nélkül)

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Energia: 879 kJ / 209 kcal
Zsír: 6,3 g
- ebből telített zsírsavavak: 0,8 g
Szénhidrát: 24,0 g
- ebből cukrok: 0,4 g
Fehérje: 13,4 g
Só: 1,40 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Sütőben:

Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra (légkeveréses sütőt 200 °C-ra). A gyorsfagyasztott halfalatkákat helyezze a tepsibe (használhat sütőpapírt).  Körülbelül 13 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 11 percig).


Serpenyőben:

Forrósítson fel 5 kanál olajat. A fagyasztott halfalatkákat közepes hőfokon időnként átforgatva 8-10 percig süsse.

 

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Glutén
  • Hal