PANÍROZOTT HALFILÉ KAPORRAL
Ízletes halfilé, ropogós panírral, közvetlenül aratás után lefagyasztott kaporral. Együttesük határtalan kulináris lehetőségeket nyújt.

kcal
100g-ra jutó
Ízletes halfilé, ropogós panírral, közvetlenül aratás után lefagyasztott kaporral. Együttesük határtalan kulináris lehetőségeket nyújt.
100g-ra jutó
Kalóriaérték | 841 kJ / 200 kcal |
Zsír | 7,9 g |
Telített zsírsav: | 1,0 g |
Szénhidrát | 18,4 g |
Cukor: | 1,0 g |
Protein | 13,4 g |
Só | 1,30 g |
Nem használunk adalékanyagokat!
A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.
Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!
A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!
Elkészítés a sütőben
Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. A fagyasztott filéket helyezze a tepsibe (használhat sütőpapírt). Körülbelül 17 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 14 percig).
Elkészítés a serpenyőben
Közepes méretű serpenyőben forrósítson fel 200 ml olajat. A fagyasztott tőkehalat közepes tűzön időnként átforgatva 8-10 percig süsse.
A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!