PANÍROZOTT HALFILÉ KAPORRAL

Ízletes halfilé, ropogós panírral, közvetlenül aratás után lefagyasztott kaporral. Együttesük határtalan kulináris lehetőségeket nyújt.

ÉRTÉKELÉS (4)
Értékeld ezt a terméket
kb. 14 perc.
Kiszerelés 240 g
200
kcal

100g-ra jutó

PANÍROZOTT HALFILÉ KAPORRAL

ÖSSZETEVŐK

  • alaszkai TŐKEHAL filé 62% (Rögtön a kihalászás után a tengeren fagyasztva, MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból)
  • panírmorzsa 18% (BÚZAliszt, kapor 0,9%, étkezési só, fűszerek (paprika, kurkuma)
  • napraforgóolaj (első sajtolásból, nem kémiailag kivont)
  • BÚZALISZT
  • ivóvíz
  • étkezési só (csomósodásgátló nélkül)

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Kalóriaérték 841 kJ / 200 kcal
Zsír 7,9 g
Telített zsírsav: 1,0 g
Szénhidrát 18,4 g
Cukor: 1,0 g
Protein 13,4 g
1,30 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítés a sütőben

Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. A fagyasztott filéket helyezze a tepsibe (használhat sütőpapírt). Körülbelül 17 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 14 percig).

Elkészítés a serpenyőben

Közepes méretű serpenyőben forrósítson fel 200 ml olajat. A fagyasztott tőkehalat közepes tűzön időnként átforgatva 8-10 percig süsse.

 

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Glutén
  • Hal