Receptek

Spenótkrém kecskesajttal és mézzel.

kiszerelés: 6
Elkészítés
Összetevők
1
doboz FRoSTA Aprított spenót
200 ml
36%-os tejszín
100 g
puha kecskesajt
80 g
porcukor
50 g
méz
4
tojássárgája
20 g
mandulapehely
30 g
szárított vörös áfonya
  1. Vedd ki a spenótot a dobozból, és hagyd felengedni.
  2. Turmixold össze a spenótot, és a felesleges vizet nyomd ki belőle.
  3. Verd fel a tojássárgáját, és add hozzá a porcukrot, míg fehér és lágy nem lesz.
  4. Add hozzá a spenótot, és keverd jól át.
  5. Keverd bele a tejszínbe a maradék porcukrot.
  6. Öntsd bele a spenótos, cukros, tojásos masszába a tejszínt és keverd jól össze.
  7. Pirítsd meg a mandulapelyhet, majd díszítsd vele és az áfonyával a pohárba kitöltött krémet.
0 Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Az e-mail-címe nem kerül nyilvánosságra. Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt (*).

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.