- 1
- doboz FRoSTA Aprított spenót
- 200 ml
- 36%-os tejszín
- 100 g
- puha kecskesajt
- 80 g
- porcukor
- 50 g
- méz
- 4
- tojássárgája
- 20 g
- mandulapehely
- 30 g
- szárított vörös áfonya
- Vedd ki a spenótot a dobozból, és hagyd felengedni.
- Turmixold össze a spenótot, és a felesleges vizet nyomd ki belőle.
- Verd fel a tojássárgáját, és add hozzá a porcukrot, míg fehér és lágy nem lesz.
- Add hozzá a spenótot, és keverd jól át.
- Keverd bele a tejszínbe a maradék porcukrot.
- Öntsd bele a spenótos, cukros, tojásos masszába a tejszínt és keverd jól össze.
- Pirítsd meg a mandulapelyhet, majd díszítsd vele és az áfonyával a pohárba kitöltött krémet.