Elkészítés
          
            
              
            
                
           
                                
      
                Összetevők
                
                                                                  
              
                            - 1
 - doboz FRoSTA Aprított spenót
 - 200 ml
 - 36%-os tejszín
 - 100 g
 - puha kecskesajt
 - 80 g
 - porcukor
 - 50 g
 - méz
 - 4
 - tojássárgája
 - 20 g
 - mandulapehely
 - 30 g
 - szárított vörös áfonya
 
- Vedd ki a spenótot a dobozból, és hagyd felengedni.
 - Turmixold össze a spenótot, és a felesleges vizet nyomd ki belőle.
 - Verd fel a tojássárgáját, és add hozzá a porcukrot, míg fehér és lágy nem lesz.
 - Add hozzá a spenótot, és keverd jól át.
 - Keverd bele a tejszínbe a maradék porcukrot.
 - Öntsd bele a spenótos, cukros, tojásos masszába a tejszínt és keverd jól össze.
 - Pirítsd meg a mandulapelyhet, majd díszítsd vele és az áfonyával a pohárba kitöltött krémet.
 
                 Hozzászólások 
                
                                        
                        
                                                    
                        
                    
                 
            
        
             