Receptek

Shakshuka zöldségekkel és paradicsomszósszal.

kiszerelés: 6
Elkészítés
Összetevők
1
zacskó FRoSTA Toszkán zöldségkeverék
2
evőkanál olívaolaj
700 ml
paradicsompüré
só, bors ízlés szerint
csipetnyi cukor
csipetnyi pirospaprika
4
tojás
petrezselyem levél
vékony bagette rudacskák tálaláshoz
  1. Forrósítsd fel az olívaolajat a serpenyőben, helyezd bele a zöldségkeveréket, és közepes hőmérsékleten 8 perc alatt készítsd el.
  2. Öntsd rá a paradicsompürét, és jól keverd össze vele, majd fűszerezd ízlés szerint (só, bors, cukor, pirospaprika/chili).
  3. Csinálj kisebb mélyedéseket a szószos ételben, majd üsd bele a tojást és melegítsd az ételt addig, amíg a a tojás fehérje része is átsül.
0 Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Az e-mail-címe nem kerül nyilvánosságra. Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt (*).

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.