XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Halfalatkák sült karfiolrózsákkal és sajtszósszal.

kiszerelés: 2
Elkészítés
Összetevők
1
doboz FRoSTA Halfalatkák
1
fej karfiol
3
evőkanál olívaolaj
1
teáskanál kurkumapor
Sajtszósz:
400 ml
tej
4
evőkanál vaj
só, bors, szerecsendiópor (ízlés szerint)
80 g
reszelt sajt
  1. Melegítsd elő a sütőt 220 C°-ra (légkeveréses programon 200 C°-ra). Helyezd be a halfalatkákat egy sütőpapíron.
  2. Keverd össze az olívaolajat a kurkumaporral, és adj hozzá egy kis sót. Locsold meg az olajjal a karfiolrózsákat, majd tedd őket a halfalatkák mellé a tepsibe. Süsd őket kb. 13 percig (légkeveréses programon 11 percig).
  3. Olvaszd meg a vajat egy serpenyőben, tedd bele a lisztet, majd lassan adagold hozzá a tejet, óvatosan kevergetve egy habverővel és közben főzd addig, míg testes nem lesz a szósz. Ízesítd sóval, borssal és a szerecsendióporral.
  4. Szervírozd együtt a sült halfalatkákat, az aranyló karfiolrózsákat és a sajtszószt.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.