- 1
- doboz FRoSTA Hal tésztabundában
- 300 g
- krumpli
- 150 g
- tengeri spárga (sziksófű)
- 1
- evőkanál reszelt torma
- 2
- evőkanál vaj
- 1
- evőkanál tejföl
- 1
- fej fokhagyma
- só, bors
- Hámozd és mosd meg a krumplikat, majd sós, hideg vízbe belehelyezve főzd őket puhára.
- Mikor még meleg a krumpli, add hozzá a vajat, a reszelt tormát és turmixold püréállagúvá.
- Süsd meg a tésztabundás halakat a dobozon található utasítás szerint.
- Mosd meg a spárgát. Olvaszd fel a vajat a serpenyőben és add hozzá a felaprított fokhagymát. Keverd bele a spárgát, majd párold puhára.
- Szervírozd a krumplipürét, a halszeleteket és a spárgát együtt.