Receptek
Zöldséges tortilla rizzsel és korianderrel
Egy gyors és finom vegán utazás a mexikói konyha világába? Próbáld ki a zöldséges tortillánkat rizzsel és korianderrel! Isteni!

- 1
- FRoSTA Serpenyős zöldségek mexikói stílusban
- 250 g
- konzerv paradicsom
- 100 g
- hosszú szemű rizs
- 40 g
- reszelt parmezán sajt
- 2
- tortilla
- 2
- evőkanál paradicsompüré
- 1
- chili paprika
- egy csokor koriander
- só
- Főzd meg a rizst: főzd meg a hosszú szemű rizst a csomagolás utasításai szerint.
- Főzd meg a zöldségeket: hevíts 1 evőkanál olajat egy serpenyőben. Add hozzá a fagyasztott FRoSTA Serpenyős zöldségek mexikói stílusban terméket és főzd közepes hőmérsékleten, lefedve, kb. 7 percig.
- Add hozzá a paradicsomot: keverd hozzá a konzerv paradicsomot, és hagyd, hogy egy kicsit főjön, hogy a folyadék egy része elpárologjon.
- Add hozzá az ízeket: keverd hozzá a paradicsompürét, főtt rizst, apróra vágott koriandert és a felaprított chili paprikát. Főzd még pár percig.
- Ízesítés: ízesítsd sóval, és add hozzá a reszelt parmezán sajtot. Keverd addig, amíg a sajt el nem olvad.
- Összeállítás: Kanalazd a zöldséges rizses keveréket a tortillákra, majd tekerd fel.