XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Zöldséges burger guacamoléval.

A zöldséges burger guacamoléval egy finom alternatíva a húsos hamburgerekhez, kifejezetten vegetáriánusok számára készült. Lédús vegetáriánus pogácsa, aromás guacamolé és friss saláta, mindez egy puha zsemlében, ízletes kompozíciót alkotva, amely mindenki számára ízleni fog!

25 perc
energia: 
3430 kJ  /  820 kcal
Nehézség: könnyű
Elkészítés
Összetevők
1
FRoSTA Édesburgonyás burger
2
evőkanál repceolaj
Szósz
3
gerezd fokhagyma
1
teáskanál olívaolaj
200 g
sűrű natúr joghurt
só és bors ízlés szerint
Guacamole:
1
érett avokádó
1
paradicsom
0.5
lilahagyma
1
gerezd fokhagyma
néhány szál koriander
fél lime leve
só és bors ízlés szerint
Kukorica
1
db friss kukoricakocsány
1
evőkanál vaj
Tálaláshoz:
zsemle
zöldségek - uborka, retek, saláta szeletek
  1. Hámozd meg a kukoricacsövet, vágd három részre, majd főzd meg sós vízben. Olvassz fel egy evőkanál vajat egy serpenyőben, majd pirítsd meg a főtt kukoricát 3-4 percig.
  2. Dobj egy kis olajat egy serpenyőbe, és tedd bele a fokhagymát héjában. Önts hozzá vizet, majd párold kb. 10 percig, amíg megpuhul.
  3. Egy tálban keverd össze a joghurtot a zúzott, hámozott fokhagymával, sóval és borssal.
  4. Készíts guacamolét – egy villa segítségével törj meg egy hámozott avokádót, adj hozzá apróra vágott paradicsomot (magok nélkül), apróra vágott hagymát, átnyomott fokhagymát, lime levét és apróra vágott koriandert. Ízesítsd sóval és borssal. Keverd össze.
  5. Egy serpenyőben hevíts fel 3 evőkanál olajat. Süsd meg a burgereket a csomagoláson található utasítások szerint.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.