Receptek
Provanszi fűszerekkel marinált csirke
Pácolt csirke és friss zöldségek – egy igazán összetartozó kettős az étkező asztalodon!

- 1
- csomag FRoSTA Kedvenc serpenyős zöldségek
- 200 g
- csirkemell filé
- 5
- evőkanál olívaolaj
- 2
- gerezd fokhagyma
- herbes de Provence (Provence-i fűszerek)
- só
- bors
- Marináld a csirkét: aprítsd fel a fokhagymát és vágd csíkokra a csirkemell filét. Egy tálban keverd össze a csirkét 2 evőkanál olívaolajjal, fokhagymával, Herbes de Provence fűszerekkel, sóval és borssal. Hagyd marinálódni 10 percig.
- Süsd meg a csirkét: hevíts 3 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben. Add hozzá a marinált csirkét, és pirítsd meg, amíg szépen meg nem pirul és teljesen átsül.
- Add hozzá a zöldségeket: add hozzá a FRoSTA Kedvenc serpenyős zöldséget a csirkéhez, és piríts össze mindent, amíg a zöldségek átmelegszenek és enyhén megpuhulnak.
- Ízesítés: kóstold meg, és ha szükséges, adj hozzá még sót és borsot.