XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Lazac spenótos-gomba mártásban.

Készíts egy különleges ételt a mi receptünk alapján, ami egy szaftos lazac finom spenót-gomba mártásban, ahol a hal íze tökéletesen harmonizál az aromás mártással. Nehézségi szint: könnyű Kalória: 825 kcal adagonként

35 perc
kiszerelés: 4
Elkészítés
Összetevők
1
doboz FRoSTA leveles spenót
2
szelet FRoSTA lazacfilé
250 ml
30%-os tejszín
50 ml
száraz fehérbor
200 g
gomba
1
közepes hagyma
4
evőkanál repceolaj
2
evőkanál vaj
bors
  1. Egy serpenyőben hevíts fel 2 evőkanál olajat, és pirítsd meg a szeletekre vágott hagymát és a szeletekre vágott gombát. Süsd két percig, időnként kevergetve.
  2. Add hozzá a FRoSTA leveles spenótot, és melegítsd közepes hőmérsékleten, amíg megpuhul.
  3. Öntsd hozzá a fehérbort, és forrald fel, hogy elpárologjon az alkohol.
  4. Öntsd hozzá a tejszínt, és főzd néhány percig, amíg kissé besűrűsödik. Ízlés szerint fűszerezd a mártást.
  5. Ízesítsd a lazacot sóval és borssal, majd süsd meg a maradék 2 evőkanál olaj és a vaj keverékén, amíg aranybarna nem lesz.
  6. Tálaláskor helyezz egy adag mártást a tányérra, és tedd rá a sült lazacot. Szórj rá frissen őrölt borsot.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.