Receptek
Klasszikus zöldségek mustáros-mézes szósszal
Mustáros-mézes szószban készült zöldségek. Egy finom édes és pikáns kombináció, amely tökéletes köretként vagy snackként étkezések között. Állj neki és készítsd el, majd élvezd a finom ízeket!

- 1
- csomag FRoSTA Klasszikus serpenyős zöldségek
- 2
- gerezd fokhagyma
- 2
- evőkanál olívaolaj
- 1
- teáskanál chili
- 1
- teáskanál reszelt gyömbér
- 1
- evőkanál méz
- 1
- evőkanál Dijon mustár
- csipet só
- friss petrezselyem (aprítva)
- Főzd meg a zöldségeket: egy serpenyőben hevíts fel 1 evőkanál olajat. Add hozzá a fagyasztott FRoSTA Klasszikus serpenyős zöldséget és főzd közepes hőmérsékleten, lefedve, kb. 7 percig. Keverd meg időnként.
- Készítsd el a szószt: egy tálban keverjd össze az olívaolajat, reszelt gyömbért, zúzott fokhagymát, mézet, Dijoni mustárt, chilit és egy csipet sót.
- Keverd össze: add hozzá a főtt zöldségeket a szószhoz, és alaposan keverd össze, hogy egyenletesen bevonja őket.
- Díszítés és tálalás: szórd meg friss apróra vágott petrezselyemmel, és tálald.