XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Zöldségek sajtos öntettel

Egyszerű recept, melyben a zöldségek intenzív ízét egy fűszeres sajtszósz emeli ki. Tökéletes kombináció minden találkozóra! Fedezd fel a FRoSTA tepsis zöldségeit, és élvezd az egyszerű, de különleges ízeket.

20 perc
Adag: 4
Nehézség: könnyű
Elkészítés
Összetevők
1
csomag FRoSTA Tepsis zöldségek - karfiol, bab, sárgarépa
150 ml
tej
50 g
Gorgonzola sajt
0.5
hagyma
1
evőkanál vaj
1
teáskanál liszt
bors
  1. Süsd meg a zöldségeket: melegítsd elő a sütőt 200°C-ra (légkeveréses). Süsd a zöldségeket (karfiol, zöldbab és répa fűszerekkel) 20 percig.
  2. Készítsd el a szószt: apróra vágd a hagymát, majd vajon pirítsd, amíg üveges nem lesz.
  3. Készítsd el a habarást: add hozzá a lisztet a serpenyőhöz, és alaposan keverd össze, hogy sima pasztát kapj.
  4. Öntsd hozzá a tejet: folyamatosan keverve öntsd hozzá a tejet, hogy ne legyen csomós, és hagyd, hogy egy kicsit besűrűsödjön.
  5. Keverd hozzá a sajtot: Add hozzá a morzsolt Gorgonzolát, és keverd addig, amíg teljesen el nem olvad. Ízesítsd sóval és borssal.
  6. Tálalás: Tálald a zöldségeket a krémes Gorgonzola öntettel.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.

Boltkereső

Írja be az irányítószámát, vagy ha nem talál eredményt az Önhöz legközelebb eső helyét és az Ön területén lévő összes kereskedő megjelenik, ahol FRoSTA-t vásárolhat.

Minden FRoSTA csomagon talál egy 8 jegyű gyártási kódot (kezdve L-vel), amit ha beír az összetevő-nyomkövetőbe, fel lesz sorolva az termék összetevőinek pontos eredete. i A kód egy nyolcjegyű szám- és betűsor. "L" betűvel kezdődik, és a csomagolás hátoldalán vagy oldalsó szárnyán található - közvetlenül a lejárati dátum alatt. x

Használjon példa terméket: