Receptek
Házi pizza serpenyős zöldségekkel olasz stílusban.
Ez a házi pizza ropogós alappal, nyúlós mozzarellával és színes FRoSTA Serpenyős zöldségek olasz stílusban tökéletes választás egy gyors ebédhez vagy vacsorához. Minimális erőfeszítés, maximális íz – kevesebb mint 30 perc alatt!

25 perc
Adag:
4
energia:
5983 kJ /
1430 kcal
Nehézség:
könnyű
Elkészítés
Összetevők
- 1
- csomag FRoSTA Serpenyős zöldségek olasz stílusban
- 250 g
- kész pizzatészta
- 150 g
- paradicsomszósz
- 200 g
- mozzarella
- 50 g
- fekete olívabogyó
- 1
- marék rukkola
- Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra (alsó-felső sütés).
- Egy serpenyőben pirítsd meg egy kicsit a FRoSTA Serpenyős zöldségek olasz stílusban terméket – kb. 4–5 percig, amíg kissé megpuhulnak.
- Nyújtsd ki a pizzatésztát vékony lappá, majd helyezd sütőpapírral bélelt tepsire.
- Kend meg a tésztát paradicsomszósszal, körülbelül 1 cm-es szegélyt kihagyva.
- Rendezd el rajta a megpirított zöldségeket, a felszeletelt mozzarellát és a fekete olívabogyókat.
- Süsd a pizzát 12–15 percig, amíg a sajt szépen megolvad, a szélek pedig aranybarnára sülnek és ropogósak lesznek.
- Sütés után díszítsd friss rukkolával.
Hozzászólások