XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Halászburger.

Házi készítésű tejes buci, benne friss zöldségekkel és fűszeres panírban sült hal steakkel, finom tartár mártással. Nehézségi szint: könnyű Kalória: 1400 kcal adagonként

52 perc
kiszerelés: 2
Elkészítés
Összetevők
Hozzávalók:
1
doboz Hal steak
5
evőkanál olaj
Bucik:
250 g
búzaliszt
150 ml
tej
25 g
puha vaj
5 g
élesztő
1
evőkanál cukor
Tartárszósz:
3
kis savanyú uborka
1
kis salotta hagyma
1
teáskanál mustár
1
evőkanál aprított petrezselyem
0.5
pohár majonéz
  1. Gyúrd össze az összes hozzávalót, és készíts sima, rugalmas tésztát (kézzel kb. 30 percig, mixerrel kb. 10 percig keverd).
  2. Takard le a tálat folpackkal, és hagyd a tésztát kb. 1 órán át kelni.
  3. Az emelkedett tésztát oszd kb. 90g-os darabokra. Formálj belőlük kerek bucikat.
  4. Helyezd őket egy sütőlapra, fedd le enyhén, és hagyd tovább kelni kb. 30 percig.
  5. A megkelt bucikat kend be tejföllel és szórd meg szezámmaggal. Süsd 15-20 percig 180 °C-on.
  6. Egy serpenyőben hevíts fel 5 evőkanál olajat. A fagyasztott hal steaket közepes lángon süsd 8 percig, időnként megforgatva.
  7. Az összes hozzávalóját vágd nagyon apróra, majd add hozzá a majonézt és ízlés szerint fűszerezd.
  8. Vágd ketté a bucikat, kend meg a szósszal, tedd közéjük a friss zöldségeket és a meleg hal steaket.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.