Egyszerű és ízletes ötlet ebédre! Az ízletes hal steak szeletek, a krémes borsópüré és a friss rukkolasaláta tökéletes ízkombinációt alkotnak. Gyorsan elkészíthető, mégis finom – ideális bármilyen alkalomra!
néhány levél friss menta (vagy egy csipet szárított)
só
bors
Rukkolasaláta
2
marék rukkola
2
evőkanál olívaolaj
2
teáskanál citromlé
2
evőkanál parmezán sajt reszelék
Forralj vizet egy lábasban, adj hozzá egy csipet sót, majd dobd bele a zöldborsót, és főzd kb. 5 percig, amíg megpuhul.
Szűrd le a megfőtt borsót, és tedd turmixgépbe vagy magas falú edénybe, ha botmixert használsz. Add hozzá a vajat, néhány levél friss mentát (vagy egy csipet szárítottat), sót és borsot ízlés szerint.
Turmixold sima pürévé. Ha túl sűrű lenne, adhatsz hozzá egy kevés főzővizet.
Készítsd el a FRoSTA Hal Steak szeleteket a csomagoláson található utasítás szerint.
Mosd meg a rukkolát folyó víz alatt, majd alaposan szárítsd meg. Egy tálban keverd össze az olívaolajjal és a citromlével. Végül add hozzá a parmezán sajt reszeléket, és óvatosan keverd át.
A tányérra tegyél egy adag meleg borsópürét. A pürére helyezd a sült hal steaket. Mellé tálald a rukkolasalátát.