SPENÓT KRÉM KECSKESAJTTAL ÉS MÉZZEL

  • 1 doboz FRoSTA Aprított spenót
  • 200 ml 36%-os tejszín
  • 100 g puha kecskesajt
  • 80 g porcukor
  • 50 g méz
  • 4 tojássárgája
  • 20 g mandulapehely
  • 30 g szárított vörös áfonya

 

  1. Vedd ki s spenótot a dobozból és hagyd felengedni .

  2. Turmixold össze a spenótot és a felesleges vizet nyomd ki belőle.

  3. Verd fel a tojássárgáját , hozzáadva a porcukrot míg fehér és lágy lesz.

  4. Add hozzá a spenótot és keverd jól át.

  5. Keverd bele a tejszínbe a maradék porcukrot.

  6. Öntsd bele a spenótos, cukros, tojásos masszába a tejszínt és keverd össze jól.

  7.  Pirítsd meg a mandulapelyhet majd díszítsd vele és az áfonyával a pohárba kitöltött krémet.
SPENÓT KRÉM KECSKESAJTTAL ÉS MÉZZEL