CSOMAGOLÁSAINK

2015 óta csomagolásaink gyártásához FSC tanúsítvánnyal ellátott kartont használunk. Ezt a minősítést a felelős erdőgazdaságokból származó fákból készült termékek kaphatják, mint pl. kartonok, bútorok, hangszerek. Az FSC tanúsítvány a felelős és fenntartható erdei erőforrásokról való gondoskodást jelöli.

JÓ KAR(TON)BAN

2015 óta csomagolásaink gyártásához FSC tanúsítvánnyal ellátott kartont használunk. Ezt a minősítést a felelős erdőgazdaságokból származó fákból készült termékek kaphatják, mint pl.  kartonok, bútorok, hangszerek. Az FSC tanúsítvány a felelős és fenntartható erdei erőforrásokról való gondoskodást jelöli. 

NEM HASZNÁLUNK ALUMÍNIUMOT

Az alumínium gyártása kifejezetten energiaigényes, lebomlásának folyamata pedig hosszadalmas. Ezért próbáltunk ennél jóval környezetbarátabb megoldást találni. Úgy döntöttünk, hogy Tepsis halfiléink alumíniumtálcáját lecseréljük speciális karton tálcára. Egyszerű és környezetbarát! Mi több, a kartontálcának köszönhetően e termékeket nemcsak a sütőben, hanem mikrohullámú sütőben is elkészítheti.
Ez idő-és energiamegtakarítást is jelent. (40 perc helyett… csak 13 perc!)