XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Elkötelezettség a természetes összetevőkből készült , “tiszta” termékek mellett. 

kkucharski 11.07.2022
0 Hozzászólások

Évről évre egyre tudatosabb fogyasztók vagyunk – figyelmesen elolvassuk az alkotórészek neveit a termékek csomagolásán, keressük a minőségi termékeket és szeretnénk meggyőződni arról, hogy az általunk választott termékek természetes összetevőkből készülnek, egyszerű receptúrával rendelkeznek.  
És ennek mi nagyon örülünk! Hiszen… 

Mi is úgy főzünk, mint Te, csak nagyobb edényben!  

Élelmiszergyártóként kötelességünknek érezzük, hogy egyre jobb, magas minőségű termékeket kínáljunk, ezért a “természetes íz” programunk bevezetése elválaszthatatlan részét képezte a fejlődésünknek. Célunk az volt, hogy a fogyasztóknak olyan ételet kínáljunk, amelyet hasonló hagyományos módszerrel készítünk el, mint amelyet a vásárlóink maguk is nap mint nap alkalmaznak a saját konyhájukban.  

A “tiszta” termékek melletti elköteleződés azt jelenti, hogy nem használunk élelmiszer-adalékanyagokat már az összetvőkben , illetve nem is adunk a termékekhez a gyártás folyamán. Receptjeinket tanulmányozva nyugodt lehetsz. Nem találsz bennük se ízfokozót, se színezéket, se aromát. Ezt garantáljuk! 

Termékeink ízét elsősorban a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetjük, amelyeket  már bevált és megbízható beszállítóktól vásárolunk. Saját fűszerkeverékeink minőségéről egy csodálatos csapat gondoskodik, rendszeresen ellenőrzik és tesztelik az összetételüket. Eredeti recepteket használunk, és folyamatosan azon gondolkodunk, hogy mit lehetne még jobban csinálni.  

A legfontosabb azonban az, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelünk:  

  • a zöldségeket közvetlenül a betakarítás után lefagyasztjuk, 
  • margarin helyett vajat használunk, 
  • nem használunk pálmaolajat,  
  • saját tésztagyárunk ahol a tésztát hagyományos recept szerint készítjük,  
  • hal alapanyagaink tanúsított halászatokból érkeznek, 

A kihívást vállaljuk!  

Mi magunk tettük magasra a lécet! Ez kihívást jelent számunkra, amit szívesen vállalunk. Ennek eredményeképpen nem szoktunk tétlenül ülni – minden egyes új receptnél elgondolkodunk azon, mit tehetünk még jobbá, hogy a legjobb terméket kínálhassuk a fogyasztóknak. Reméljük, sikerrel járunk.  
Eddig a visszajelzések alapján kimondhatjuk: igen! 

0 Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Az e-mail-címe nem kerül nyilvánosságra. Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt (*).

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.