XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

A hús alternatívája? Ismerd meg a zöldséges burgereinket!  

Martyna Mleczak 11.07.2022
0 Hozzászólások

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy mit eszünk. Egészségesen akarunk táplálkozni és csak jó minőségű termékeket választunk. Ez gyakran együtt jár az étkezési szokások megváltoztatásával. Egyre több ember vegán, vegetáriánus étrendre tér át, vagy egyszerűen csak korlátozza a húsfogyasztást a növényi termékek javára. Mi is figyelemmel kísérjük a piacot és látjuk ezeket a trendeket! Szeretnénk megfelelni az elvárásoknak, ezért egy ideje már 3 ízben is megtalálható a piacon a FRoSTA zöldséges burger:  

  • spenótból és burgonyából – fokhagymával és bazsalikommal fűszerezve;  
  • karfiolból és brokkoliból, lencséből – petrezselyemmel fűszerezve;  
  • édesburgonyából , sárgarépából – hagymával, tárkonnyal fűszerezve;  

Maga a termék elkészítése csak pár percet vesz igénybe! Mindössze 8 perc a serpenyőben vagy kb. 15 perc a sütőben.  

A hagyományos hamburger alternatívája lehet ez a számodra. Rá fogsz jönni, hogy a hús nélküli burger is finom! Ráadásul nem ez az egyetlen felhasználási módja! Tedd a pitakenyérbe kedvenc kiegészítőiddel együtt, vagy készítsd el grillen. Találsz néhány inspirációt a weboldalunkon, de biztosak vagyunk benne, hogy sok más ötleted is adódik a zöldséges burgereink felhasználásával …  

Nem kell aggódnod, hogy azért ilyen finomak, mert ízfokozók adják ízét. A zöldséges burgerek csak természetes összetételűek, nem tartalmaznak semmilyen színezéket, ízfokozót vagy aromát! 
100%-ban természetes íz! 

És te? Kóstoltad már ezeket a burgereinket? Hogy ízlik? Melyik a kedvenced? ?  

Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.