XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Elkötelezettség a természetes összetevőkből készült , “tiszta” termékek mellett. 

Martyna Mleczak 11.04.2022
1 comment

Évről évre egyre tudatosabb fogyasztók vagyunk – figyelmesen elolvassuk az alkotórészek neveit a termékek csomagolásán, keressük a minőségi termékeket és szeretnénk meggyőződni arról, hogy az általunk választott termékek természetes összetevőkből készülnek, s egyszerű receptúrával rendelkeznek.  
És ennek mi nagyon örülünk! Hiszen… 

Mi is úgy főzünk, mint Te, csak nagyobb edényben!  

Élelmiszergyártóként kötelességünknek érezzük, hogy egyre jobb, magas minőségű termékeket kínáljunk, ezért a “100% természetes íz” programunk bevezetése elválaszthatatlan részét képezte a fejlődésünknek. Célunk az volt, hogy a fogyasztóknak olyan ételet kínáljunk, amelyet hasonló, hagyományos módszerrel készülne el, mint amelyet a vásárlóink maguk is nap mint nap alkalmaznak a saját konyhájukban.  

A “tiszta” termékek melletti elköteleződés azt jelenti, hogy csak természetes alapanyagokat használunk és nem adunk adalékanyagokat a termékekhez a gyártás folyamán. Receptjeinket tanulmányozva nyugodt lehetsz. Nem találsz bennük se ízfokozót, se színezéket, se aromát. Ezt garantáljuk! 

Termékeink ízét elsősorban a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetjük, amelyeket  már bevált és megbízható beszállítóktól vásárolunk. Saját fűszerkeverékeink minőségéről pl. egy külön csapat gondoskodik, melynek tagjai rendszeresen ellenőrzik és tesztelik azokat. Eredeti recepteket használunk, és folyamatosan azon gondolkodunk, hogy mit lehetne még jobban csinálni.  

A legfontosabb azonban az, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelünk:  

  • a zöldségeket közvetlenül a betakarítás után lefagyasztjuk, 
  • margarin helyett vajat használunk, 
  • nem használunk pálmaolajat,  
  • saját tésztagyárunk van, ahol a tésztát hagyományos recept szerint készítjük,  
  • hal alapanyagaink MSC által tanúsított halászatokból érkeznek, 

A kihívást vállaljuk!  

Mi magunk tettük magasra a lécet! Ez kihívást jelent számunkra, mellyel bátran állunk szembe. Ennek eredményeképpen nem szoktunk tétlenül ülni – minden egyes új receptnél elgondolkodunk azon, mit tehetünk még jobbá, hogy a legjobb terméket kínálhassuk a fogyasztóknak. Reméljük, sikerrel járunk.  
Eddig a visszajelzések alapján kimondhatjuk: igen! 

1 comment
Írja le véleményét!
Lőcsei Kitti
02.08.2023  nál, nél 11:53 Természetesség a legfontosabb. Válasz

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.