HAL TÉSZTABUNDÁBAN

Ízletes alaszkai tőkehalfilék lisztből és tojásból készült bundában. Tökéletes választás a családi ebédhez.

ÉRTÉKELÉS (7)
Értékeld ezt a terméket
kb. 8 perc.
Kiszerelés 210 g
158
kcal

100g-ra jutó

HAL TÉSZTABUNDÁBAN

ÖSSZETEVŐK

  • alaszkai TŐKEHAL filé 70% (Rögtön a kihalászás után a tengeren fagyasztva, MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból)
  • tésztbunda 12% (BÚZAliszt 5%, TOJÁS 5%, étkezési só, fekete bors)
  • BÚZALISZT
  • napraforgóolaj
  • étkezési só (csomósodástgátló nélkül)
  • élesztő

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Energia: 663 kJ / 158 kcal
Zsír: 6,6 g
- ebből telített zsírsavak: 0,6 g
Szénhidrát: 11,3 g
- ebből cukrok: 2,0 g
Fehérje: 12,4 g
Só: 0,95 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Sütőben:

Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. A fagyasztott filéket helyezze a tepsibe (használhat sütőpapírt). Körülbelül 17 percig süsse (légkeveréses sütőben kb. 14 percig).

Serpenyőben:

Közepes méretű serpenyőben forrósítson fel 200 ml olajat. A fagyasztott tőkehalat közepes tűzön időnként átforgatva 8-10 percig süsse.

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Glutén
  • Hal
  • Tojás