Tegyél egy tojást, ricottát, reszelt sajtot, sót, lisztet és szerecsendiót egy tálba. Alaposan keverd össze, fedd le frissentartó fóliával és tedd a hűtőbe körülbelül 30 percre.
Forralj fel vizet egy csipet sóval.
Formázz nokedlit a tál szélénél egy kanállal, időnként belemártva a kanalat forró vízbe. Dobáld bele a nokedliket a forrásban lévő vízbe, és főzd őket körülbelül 3-4 percig, amíg feljönnek a felszínre.
Hűtsd le a nokedliket hideg vízben és szárítsd meg őket egy konyharongyon.
Készítsd el a Tepsis halfilé brokkolis szósszal a csomagoláson leírt módon.
Vágd félbe a paradicsomokat, add hozzá az egy marék rukkolát, és keverd össze az ecettel és az olajjal, ízlés szerint fűszerezd.
Tedd a meleg nokedlit a sült hal mellé a salátával, és csepegtess az egészre citromlevet.