Receptek

Panírozott halfilé kaporral és mangószósszal.

kiszerelés: 2
Elkészítés
Összetevők
1
doboz FRoSTA Panírozott halfilé kaporral
2
db közepes édesburgonya
2
evőkanál olívaolaj
1
teáskanál kakukkfű
Salsa szósz:
1
db mangó
1
fej lilahagyma
1
db kaliforniai paprika
1
evőkanál olívaolaj
1
chili paprika
1
csipet cayenne bors
1
db lime
só (ízlés szerint)
korianderlevél
  1. Melegítsd elő a sütőt 220 °C-ra. Helyezd bele a sütőtálcába a panírozott halfiléket (használhatsz sütőpapírt is).
  2. Hámozd meg az édesburgonyákat, hosszában vágd ketté és szeleteld hasábokra őket. Szórd meg a kakukkfűvel és sózd meg, olívaolajjal locsold át, majd tedd őket a sütőtálcára, a halfilék mellé.
  3. Süsd az édesburgonyát a halfilékkel együtt kb. 17 percig (vagy 14 percig légkeveréses programon).
  4. Készítsd el a mangós salsa szószt. Hámozd meg a mangót, majd kockázd fel. A hagymát aprítsd, a paprikát kockázd fel. Adj hozzá egy kis sót, olívaolajat, a jól felaprított chili paprikát, és facsard rá a lime-ot. Tálalás előtt korianderlevéllel díszítsd.
0 Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Az e-mail-címe nem kerül nyilvánosságra. Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt (*).

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.