A salátát mosd meg, szárítsd meg és vágd csíkokra. Mosd meg és vágd fel a paradicsomot. Hámozd meg és aprítsd fel finoman a 2 gerezd fokhagymát. A maradék fokhagymagerezdeket csak kis szeletekre vágd fel. A teljes kiőrlésű kovászos kenyeret vágd apró kockákra. Reszeld le finoman a parmezánt.
Egy serpenyőben melegíts fel 2 evőkanál repceolajat, és add hozzá a szeletelt fokhagymát, rozmaringot és a kenyérkockákat. Süsd a kenyérkockákat minden oldalról közepes lángon körülbelül 7 percig, amíg ropogósak nem lesznek, majd vedd le őket a serpenyőről.
A dresszing elkészítéséhez tedd az aprított fokhagymát, citromlevet, mustárt, olívaolajat, mézet, joghurtot, reszelt parmezánt és kb. 50 ml vizet egy magas edénybe, és turmixold össze, amíg a dresszing fehér és krémes nem lesz. Ízesítsd sóval és borssal.
A serpenyőben melegítsd fel a maradék repceolajat, és süsd meg benne a FRoSTA halrudak mindkét oldalát körülbelül 8 percig, amíg meg nem pirulnak.
Vágd szét a halrudakat átlósan. Tedd a salátát tálakba. A tetejére helyezd a paradicsomot, a kenyérkockákat és a halrudakat, majd öntsd le a dresszinggel.