Receptek

Arany halrudak zöldborsós burgonyapogácsával.

kiszerelés: 2
Elkészítés
Összetevők
1
doboz FRoSTA Arany halrudak
250 g
koktélparadicsom
olívaolaj
Burgonyapogácsa:
2
pohár fagyasztott borsó
1
póréhagyma
2
közepes főtt krumpli
1
tojás
4
evőkanál liszt
2
evőkanál olívaolaj
só , bors
  1. Melegítsd elő a sütőt 230 °C-ra. Helyezd a halrudakat egy sütőtepsibe (használhatsz sütőpapírt is). Tedd mellé a koktélparadicsomokat, és locsold meg olívaolajjal. Süsd kb. 12 percig (légkeveréses programon 9 percig).
  2. Vágd apró szeletekre a hagymát, és forró olajon párold üvegesre. Add hozzá a borsót, és párold ezt is puhára.
  3. Ezután tedd bele a zöldborsó és hagyma keverékét egy mélyebb tálba, majd add hozzá a főtt krumplit, a tojást, a lisztet és a fűszereket.
  4. Keverd össze mixerrel, míg sima, krémes állagú nem lesz.
  5. Kis pogácsákat formázz, és időnként megforgatva süsd őket forró olajban, egészen addig, míg aranybarnák nem lesznek.
  6. A sült koktélparadicsomokat is felhasználva tálald ki az íncsiklandó végeredményt.
0 Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Az e-mail-címe nem kerül nyilvánosságra. Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt (*).

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.