Panírozott halfilé kaporral, mangó szósszal recept

  • 1 doboz FRoSTA Panírozott halfilé kaporral
  • 2 db közepes édesburgonya
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál kakukkfű

      Salsa szósz:

  • 1 db mango
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 chili paprika
  • 1 csipet cayenne bors
  • 1 db lime
  • só – ízlés szerint
  • korianderlevél

1. Melegítsd elő a sütőt 220 °C-ra. Helyezd bele a sütőtálcába a panírozott halfiléket( használhat sütőpapírt)

2. Hámozd meg az édesburgonyákat, hosszában vágd ketté, szeleteld hasábokra. Szórd meg a kakukkfűvel és sózd meg, olívaolajjal locsold át, majd szórd a sűtőtálcára a halfilék mellé.

3. Süsd az édesburgonyát a halfilékkel együtt kb. 17 percig ( vagy 14 percig légkeveréses programon)

4. Készítsd el a mango salsa szószt. Hámozd meg a mangót, majd kockázd fel. A hagymát aprítsd, a paprikát kockázd fel. Adj hozzá egy kis sót, olívaolajat, a chili paprikát jól felaprítva és a lime-ot facsard rá. Tálalás előtt koriander levéllel díszítsd.

 

PANÍROZOTT HALFILÉ KAPORRAL, MANGÓ SZÓSSZAL