MEXIKÓI CASSEROLE NACHOSSAL
- 1csomag FRoSTA Mexikói csirke
- 150 g nacho chips
- 200 g fűszeres sajt (pl. Cheddar)
- 2 tojás
- 200 ml 18%-os tejszín vagy sűrű joghurt
- 2 zöld jalepeno paprika
- egy marék koriander levél
- 1 lime
- 1 avokádó
1. Tedd rá a nachost egy sütőpapírra majd csomagold össze és tördeld apró darabokra.
2. Egy edénybe üsd le a tojásokat, add hozzá a tejszínt(vagy a sűrű joghurtot), majd tedd bele a Mexikói csirkét, keverd meg.
3. Tedd bele az apró karikákra vágott jalapeno paprikát, a reszelt sajtot és a marék koriander levelet és keverd össze.
4. Az aprított nachost öntsd ki egy sütőben használható tálba, majd a mexikói csirkés, sajtos, jalapeno paprikás, sajtos masszát öntsd rá.
5. Szórd meg reszelt sajttal.
6. Süsd az ételt kb. 40 percig 190°C-on.
7. Tálald aprított korianderzölddel, egy szelet avokádóval vagy lime-mal.
