MEXIKÓI CASSEROLE NACHOSSAL

  • 1csomag FRoSTA Mexikói csirke
  • 150 g nacho chips
  • 200 g fűszeres sajt (pl. Cheddar)
  • 2 tojás
  • 200 ml 18%-os tejszín vagy sűrű joghurt
  • 2 zöld jalepeno paprika
  • egy marék koriander levél
  • 1 lime
  • 1 avokádó

1. Tedd rá a nachost egy sütőpapírra majd csomagold össze és tördeld apró darabokra.

2. Egy edénybe üsd le a tojásokat, add hozzá a tejszínt(vagy a sűrű joghurtot), majd tedd bele a Mexikói csirkét, keverd meg.

3. Tedd bele az apró karikákra vágott jalapeno paprikát, a reszelt sajtot és a marék koriander levelet és keverd össze.

4. Az aprított nachost öntsd ki egy sütőben használható tálba, majd a mexikói csirkés, sajtos, jalapeno paprikás, sajtos masszát öntsd rá.

5. Szórd meg reszelt sajttal.

6. Süsd az ételt kb. 40 percig 190°C-on.

7. Tálald aprított korianderzölddel, egy szelet avokádóval vagy lime-mal.

 

MEXIKÓI CASSEROLE NACHOSSAL