XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Tortilla halrudacskákkal és zöldségekkel

A FRoSTA Arany halrudakkal, friss zöldségekkel és könnyű joghurtos-fokhagymás szósszal készült tortilla gyors és finom ételötlet. Tökéletes választás hétköznapokra, de baráti összejöveteleken is megállja a helyét. Laktató, színes és percek alatt elkészül. Győződj meg róla, milyen egyszerű!

15 perc
Adag: 2
energia: 
2196 kJ  /  525 kcal
Nehézség: könnyű
Elkészítés
Összetevők
4
FRoSTA Arany halrudak
4
darab búzalisztből vagy teljes kiőrlésű lisztből készült tortilla
2
marék salátakeverék (rukkola, spenót, jégsaláta)
1
közepes paradicsom
1
uborka
joghurtos-fokhagymás szósz
  1. Készítsd el a FRoSTA Arany halrudakat a csomagoláson található utasítás szerint. A tortilla lap mindkét oldalát serpenyőben pirítsd meg.
  2. A paradicsomot és az uborkát vágd vékony szeletekre.
  3. Mindegyik tortilla közepére tegyél egy adag salátakeveréket.
  4. A salátára helyezd rá a paradicsom- és uborkaszeleteket, majd a kész halrudacskákat.
  5. Az egészet locsold meg joghurtos-fokhagymás szósszal ízlés szerint.
  6. Tekerd fel a tortillát, hengerré vagy borítékszerűen hajtva.
Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Kérjük, töltse ki az összes (*)-gal jelölt mezőt. Az Ön e-mail címe nem kerül nyilvánosságra. Ha megadja a nevét, az nyilvánosan megjelenik az értékelése mellett.

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.

Boltkereső

Írja be az irányítószámát, vagy ha nem talál eredményt az Önhöz legközelebb eső helyét és az Ön területén lévő összes kereskedő megjelenik, ahol FRoSTA-t vásárolhat.

Minden FRoSTA csomagon talál egy 8 jegyű gyártási kódot (kezdve L-vel), amit ha beír az összetevő-nyomkövetőbe, fel lesz sorolva az termék összetevőinek pontos eredete. A kód egy nyolcjegyű szám- és betűsor. "L" betűvel kezdődik, és a csomagolás hátoldalán vagy oldalsó szárnyán található - közvetlenül a lejárati dátum alatt.

Használjon példa terméket: