Ízfokozók, színezékek, aromák nélkül!

A FRoSTA termékeiben nem találod meg ezeket az élelmiszer adalékanyagokat!

NINCS REJTEGETNIVALÓNK

Nézd meg, hogy honnan származik a termékeinkben található hal!

A FRoSTA TERMÉKEIBEN:

 • NINCSENEK ÍZFOKOZÓK
 • NINCSENEK SZÍNEZÉKEK
 • NINCSENEK AROMÁK
 • NINCSENEK KÉMIAILAG MÓDOSÍTOTT KEMÉNYÍTŐK

100% TERMÉSZETES ÍZ

Fontos számunkra, hogy a FRoSTA nevét a természetes alapanyagokból álló finom ételekkel kapcsolják össze. Éppen ezért kidolgoztuk , majd megvalósítottuk a 100% természetes íz programot, hiszen a FRoSTA-nál minden természetes.
Nincsenek hozzáadott ízfokozók, színezékek, aromák.

Helyettük friss tejszínt, valódi sajtot és színezékek nélküli vajat használunk. Ételeinket friss fűszernövényekkel és magunk készítette szószokkal ízesítjük. Finom és egyszerű!

LEGJOBB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐK

 • FRISS FŰSZERNÖVÉNYEK

  Az Ön tányérjára kerülő fűszernövények a FRoSTA termőföldjein nőnek és rögtön a betakarítás után felaprítjuk és lefagyasztjuk azokat. A FRoSTA bazsalikom, a kapor vagy a petrezselyem ennek köszönhetően megőrzi intenzív ízét és illatát, valamint teljes tápanyagtartalmát. Csak fagyasztott fűszernövényeket használunk, szárítottat nem.

 • FRISS FOKHAGYMA

  Ilyen egyszerű – a friss fokhagyma sokkal finomabb, mint a porkészítmény. Éppen ezért a friss fokhagymagerezdeket közvetlenül a termékbe kerülése előtt aprítjuk fel.

 • FRISSEN ŐRÖLT BORS

  Az ételeinkhez adott borsot közvetlenül az ízesítés előtt őröljük meg. Ennek köszönhetően kitűnik jellegzetes illatával és sokkal intenzívebb íze van, mint a már készen vásárolt por változatának.

 • TERMÉSZETESEN ÉRLELT SAJTOK

  Ételeinkben nitrátok és színezékek nélküli sajtokat használunk. Természetes, ízletes és szétmállik a szájban – így garantáljuk Önnek az ízek és a tápanyagtartalom teljességét.

 • HÁZIAS ÍZEK

  Bebizonyítjuk, hogy a fagyasztott áruk gyártói is tudnak olyan ételeket készíteni, mint amilyenek otthon készülnek. Éppen ezért az általunk kínált termékek nem tartalmaznak ízfokozót, színezéket, aromát és kémiailag módosított keményítőt. A természetes ízt a természetes alapanyagok lehető legmagasabb minőségével érjük el.

 • FŰSZERKEVERÉKEK

  A kész fűszerkeverékekben nemkívánatos ízfokozók és aromák rejtőzhetnek, ezért mi kézzel keverünk össze minden fűszert, mint pl. a fekete borsot, a sót és a szerecsendiót a Mexikói Csirke ételünkbe.

 • FRISS TEJTERMÉKEK

  Magasabb szinten feldolgozott összetevők, mint a porból készült tej, vagy az ipari tejfehérje helyett a FRoSTA valódi tejet és friss tejszínt használ olyan élelmiszer-adalékanyag nélkül, mint a karragén (E407)

 • SZÍNEZÉK NÉLKÜLI VAJ

  A természetnek nincs szüksége beavatkozásra. Ennek ellenére a vaj előállítása során, az intenzív sárga szín elérése érdekében színezéket, béta-karotint használnak. A mi vajunk, amely többek között a dobozos zöldségkeverékeink szószainak alapanyagaként szolgál, nem tartalmaz semmiféle színezőanyagot.

 • KÉMIAILAG NEM MÓDOSÍTOTT KEMÉNYÍTŐ

  A szószok sűrűsítéséhez a FRoSTA-nál csak burgonya- és rizskeményítőt használunk. A kémiailag módosított keményítők, mint az E1404 - E1451 ugyan leegyszerűsítik a gyártás folyamatát, azonban az élelmiszer-adalékanyagok közé tartoznak.

 • TISZTA KŐSÓ

  A csomósodást gátló adalékanyagokat tartalmazó só előállítása olyan kémiai vegyületet tartalmaz (E535), amely megelőzi a csomósodást, azaz a sószemcsék összetapadását. Így a felhasználása könnyebb, kényelmesebb. Ilyenfajta só kapható általában a boltokban. Mi azonban magasabbra tettük a lécet: kizárólag csomósodást gátló anyagok nélküli tiszta kősót használnunk.

 • NAPRAFORGÓOLAJ ÉS OLÍVAOLAJ

  A termékeinkben felhasznált napraforgóolajat mindig az első sajtolásból nyerjük ki. Olívaolajunk zöld olajbogyóból származik. Mindezek garantálják a legjobb minőséget és a megőrzött tápanyagtartalmat. Nem használunk pálmaolajat!

NINCS REJTEGETNIVALÓNK

A legtöbb fogyasztó ismerni szeretné az általa használt termékek pontos összetételét. Ön is közéjük tartozik?

ISMERJE MEG AZ ÖSSZES ÖSSZETEVŐT. A FRoSTA csomagolásain megtalálja termékeink minden összetevőjét. Bár az előírásoknak megfelel és a gyártók között elterjedt, hogy csak általános meghatározásokat tüntetnek fel, pl.olyanokat, mint fűszernövények vagy ételízesítők, de mi nem szeretjük ezeket a homályos utalásokat. Büszkék vagyunk termékeink összetevőire, ezért szívesen megosztjuk ezeket Önnel. „Fűszerek” helyett a csomagoláson konkrét információt olvashat: pl. bors.

TÖBBET SZERETNÉNK MUTATNI. Az élelmiszerek jelölésének törvénye szerint nem kell feltüntetni a csomagolásokon azokat az összetevőket, amelyek nem töltenek be technológiai szerepet a termékben. Mi azonban nyíltan beszélünk az alapanyagokról!

MI A RÁADÁS? Az összetevők listáján kívül olyan információkat is közlünk, hogy például a borsónk a FRoSTA által megművelt földekről származik, a fagyasztott fűszernövényeinket pedig közvetlenül aratás után fagyasztjuk le . Természetünktől fogva őszinték vagyunk!