PETREZSELYEM

Nem sok levest, salátát vagy szószt lehet elkészíteni nélküle, ezért a petrezselyem bekerült a fűszernövényeink kínálatába. Betakarítás után azonnal felaprítják és lefagyasztják. Intenzív illatú. Próbálja ki a FRoSTA petrezselymét és meggyőződik arról, hogy milyen hasznos ez a fűszernövény!

ÉRTÉKELÉS (2)
Értékeld ezt a terméket
Kiszerelés 75 g
38
kcal

100g-ra jutó

PETREZSELYEM

ÖSSZETEVŐK

  • petrezselyem

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Energia: 159 kJ / 38 kcal
Zsír: 0,5 g
telített zsírsav 0,1 g
Szénhidrát: 3,6 g
cukor: 1,1 g
Protein: 2,8 g
Só: 0,08 g

Gyorsfagyasztott termék.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Vegye ki a csomagolást a fagyasztóból, kiskanállal szedje ki a szükséges adagot, majd a maradékot tegye vissza a fagyasztóba.

 

 

 

 

 

 

 

 

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK