XXX A FRoSTA az Ön telephelyén is elérhető.

Receptek

Sütőben sült hal brokkolis mártással és parmezános galuskával.

A sütőben sült hal brokkolis mártással, kísérve finom parmezános galuskával, tökéletes választás egy elegáns ebédhez.

30 perc
kiszerelés: 2
Elkészítés
Összetevők
Hozzávalók 2 személyre:
1
doboz FRoSTA Tepsis halfilé brokkolis szósszal
0.25
db citrom
bors
Nokedli:
60 g
búzaliszt
60 g
ricotta sajt
60 g
reszelt parmezán
1
db tojás
0.5
teáskanál só
csipet szerecsendió
Saláta:
100 g
cherry paradicsom
egy maroknyi rukkola
1
evőkanál olívaolaj
1
evőkanál sűrű balzsamecet
  1. Tegyél egy tojást, ricottát, reszelt sajtot, sót, lisztet és szerecsendiót egy tálba. Alaposan keverd össze, fedd le frissentartó fóliával és tedd a hűtőbe körülbelül 30 percre.
  2. Forralj fel vizet egy csipet sóval.
  3. Formázz nokedlit a tál szélénél egy kanállal, időnként belemártva a kanalat forró vízbe. Dobáld bele a nokedliket a forrásban lévő vízbe, és főzd őket körülbelül 3-4 percig, amíg feljönnek a felszínre.
  4. Hűtsd le a nokedliket hideg vízben és szárítsd meg őket egy konyharongyon.
  5. Készítsd el a Tepsis halfilé brokkolis szósszal a csomagoláson leírt módon.
  6. Vágd félbe a paradicsomokat, add hozzá az egy marék rukkolát, és keverd össze az ecettel és az olajjal, ízlés szerint fűszerezd.
  7. Tedd a meleg nokedlit a sült hal mellé a salátával, és csepegtess az egészre citromlevet.