Receptek
Sütőben sült hal brokkolis mártással és parmezános galuskával.
A sütőben sült hal brokkolis mártással, kísérve finom parmezános galuskával, tökéletes választás egy elegáns ebédhez.

- 1
- doboz FRoSTA Tepsis halfilé brokkolis szósszal
- 0.25
- db citrom
- só
- bors
- 60 g
- búzaliszt
- 60 g
- ricotta sajt
- 60 g
- reszelt parmezán
- 1
- db tojás
- 0.5
- teáskanál só
- csipet szerecsendió
- 100 g
- cherry paradicsom
- egy maroknyi rukkola
- 1
- evőkanál olívaolaj
- 1
- evőkanál sűrű balzsamecet
- Tegyél egy tojást, ricottát, reszelt sajtot, sót, lisztet és szerecsendiót egy tálba. Alaposan keverd össze, fedd le frissentartó fóliával és tedd a hűtőbe körülbelül 30 percre.
- Forralj fel vizet egy csipet sóval.
- Formázz nokedlit a tál szélénél egy kanállal, időnként belemártva a kanalat forró vízbe. Dobáld bele a nokedliket a forrásban lévő vízbe, és főzd őket körülbelül 3-4 percig, amíg feljönnek a felszínre.
- Hűtsd le a nokedliket hideg vízben és szárítsd meg őket egy konyharongyon.
- Készítsd el a Tepsis halfilé brokkolis szósszal a csomagoláson leírt módon.
- Vágd félbe a paradicsomokat, add hozzá az egy marék rukkolát, és keverd össze az ecettel és az olajjal, ízlés szerint fűszerezd.
- Tedd a meleg nokedlit a sült hal mellé a salátával, és csepegtess az egészre citromlevet.