Ízfokozók, színezékek, aromák nélkül!

A FRoSTA termékeiben nem találod meg ezeket az élelmiszer adalékanyagokat!

NINCS REJTEGETNIVALÓNK

Nézd meg, hogy honnan származik a termékeinkben található hal!

SOKGABONÁS HALRUDAK
ok.9min
Kiszerelés 270 g
200
kcal
100g-ra jutó

SOKGABONÁS HALRUDAK

Fehér húsú halfilé rudak, teljes kiőrlésű lisztből készült panírral. Kukoricapehellyel, len és napraforgó maggal. Hű de ropog, sőt...extra ropogós!

ÉRTÉKELÉS (2)
Értékeld ezt a terméket

ÖSSZETEVŐK

  • FEHÉR HÚSÚ HALFILÉ 66%
  • sok gabonás panír 12% (liszt 9%, (BÚZA, rizs, teljes kiőrlésű rizs, ZAB, ROZS)
  • kukoricapehely 1,2%
  • lenmag 0,9%
  • napraforgómag 0,9 %
  • étkezési só
  • BÚZALISZT
  • ivóvíz
  • burgonyakeményítő
  • étkezési só

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

 

Energia: 837 kJ/200 kcal
Zsír: 9,8 g
Telített zsírsav:  1,3 g
Szénhidrát: 14,3 g
amelyből cukrok: 0,4 g
Fehérje:  13,2 g
Só: 0,96 g
   

 

 

 Gyorsfagyasztott termék.

 

 

Gyorsfagyasztott termék.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

* * :
(-6°C) 4 nap
* * * :
(-12°C) 3 hét
* * * * :
(-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Használ a konyhájában glutaminsavat (E620)? A kedvenc ételei ízesítéséhez foszforilezett-dikeményítő-foszfátot (E1413)?

Mi nem!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az Ön asztalára kerülnek, a természetes összetevőkből adódóan ízletesek és a csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalál a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA ételeinek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők", vagy "fűszerek". Mi büszkén kiállunk a recepjeink mellett és konkrétan megmondjuk, hogy "bors" vagy "petrezselyem". 100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítés sütőben: 

 

Melegítse elő a sütőt 230°C-ra, majd helyezze bele a halfilé rudakat. Használhat sütőpapírt. Süsse a halrudakat kb.12 percig, légkeveréses sütőben 9 percig.

 

 

Elkészítés serpenyőben:

 

Forrósítson fel egy kis olajat, majd helyezze bele a halrudakat. Süsse közepes hőfokon kb. 7 percig, időköönként forgassa meg őket.

 

 

 A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Glutén
  • Hal


Nyomokban tartalmazhat: rákfélék, tojás, szója, tej, zeller, mustár, puhatestűek.

AMI FONTOS SZÁMUNKRA

Kifejezetten Ön miatt ügyelünk arra, hogy a tányérjára kerülő ételeknek olyan legyen az íze, mint az otthon készítetteké.
A FRoSTA spenótját a termőföldeken a nap érleli, nem üvegházakban nő.
Betakarítás után azonnal lefagyasztják a zöldséget, így megőrzi frissességét.

FRoSTA. A jégbe zárt csoda.