SPENÓT SAJTTAL

Rossz a hangulata? Spenótunk jó kedvre deríti, melyet enyhén felaprított, ízletes leveleit kitűnő gorgonzola sajt alapú szósszal kevertük össze. Bársonyos, finom és egyszerű elkészíteni.

ÉRTÉKELÉS (1)
Értékeld ezt a terméket
kb. 12 perc.
Kiszerelés 300 g
57
kcal

100g-ra jutó

SPENÓT SAJTTAL

ÖSSZETEVŐK

  • spenót 60% (a FRoSTA termőföldjeiről)
  • ivóvíz
  • gorgonzola SAJT 10%
  • napraforgóolaj (első sajtolásból, nem kémiailag kivont)
  • BÚZALISZT
  • rizskeményítő
  • étkezési só
  • cukor
  • szerencsendió
  • fekete bors

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Kalóriaérték 237 kJ / 57 kcal
Zsír 3,8 g
Telített zsírsav: 1,5 g
Szénhidrát 1,9 g
Cukor: 0,5 g
Protein 2,9 g
0,96 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítése főzőedényben
Helyezze a doboz tartalmát egy főzőedénybe. Főzze közepes hőfokon kb. 12 percen keresztül, s közben gyakran keverje meg.

Elkészítése mikrohullámú sütőben
Tegye a fagyasztott spenótot egy mikrohullámú sütőben használatos edénybe. Melegítse fedő alatt 8 percen keresztül 850 W-on. Alaposan keverje meg.

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Glutén
  • Tej